Bag om AB Teknisk Isolering​

Hos AB Teknisk Isolering har vi sammenlagt 17 års erfaring fra branchen. Vi har stor ekspertise med alt fra almindelig til teknisk isolering samt rørisolering.

Vi arbejder især for forskellige former for erhverv såsom entreprenører, industrivirksomheder, boligforeninger og offentlige institutioner på hele Sjælland, men vi udfører også opgaver for private husejere.

Kvalitet i arbejdet med vægt på det gode samarbejde

Vi tilbyder rådgivning og vejledning inden for isolering og teknisk isolering. Samtidig tilbyder vi professionelle totalløsninger, med vægt på grundig projektstyring. Alt sammen til glæde for kundernes budgetter.

Vi har stor ekspertise med at arbejde på steder, der er svært tilgængelige. Derudover isolerer vi altid efter de nyeste standarder, ligesom vi kun benytter produkter, der følger de gældende regler og normer. Med andre ord ligger vi mere vægt på kvalitet end kun på billige løsninger.​

​Derfor benytter vi kun Rockwool-produkter til isoleringsopgaver, og vi har et samarbejde med både Rockwool og Projector.

Kvalitet i arbejdet og det gode samarbejde med kunden er vigtigt for os. Derfor lægger vi stor vægt på at bruge kvalitetsprodukter, såvel som at have en god dialog og konstruktiv dialog med kunderne.

Få et uforpligtende tilbud på en isoleringsopgave

Vi kommer gerne først ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi kommer ud og ser på din opgave, finder en løsning og efterfølgende sender et tilbud, når vi har haft en dialog om mulighederne. Det er også muligt at fremsende tegninger og billeder og derudfra lave et tilbud.

Ringe til os på telefon 51 25 22 72 for at høre nærmere eller aftale et møde. Du kan også skrive til os på e-mail kontakt@ab-iso.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.

Har du spørgsmål?

Lad os ringe dig op snarest muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AB Teknisk Isolering ApS

Skelvej 20
2640 Hedehusene


Tlf.: 51 25 22 72
E-mails:

kontakt@ab-iso.dk

info@ab-iso.dk

faktura@ab-iso.dk​


CVR: 38241680

Bliv ringet op

og få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartner​:

CBS Teknisk Isolering ApS

csb-iso.dk