Isolering af rør- og VVS-installationer

Hos AB Teknisk Isolering ApS har vi stor viden og erfaring med alle former for isolering af VVS-installationer. Det kan for eksempel være varmeisolering eller kondensisolering. Vi står både for serviceaftaler, vedligeholdelser og projektering af større opgaver.

Både nye og gamle boliger kan rumme skjulte og oversete skavanker. Det kan være en dårlig udnyttelse af varmesystemerne til skade for din økonomi. Det kan være rør, der ruster, og dermed truer hjemmet med en større vandskade.

For at få en optimal udnyttelse af alle installationer og for at undgå, at små skader bliver til store omkostninger, så lad AB Teknisk Isolering stå for den del af vvs-arbejdet.

Vi udfører isoleringsopgaver for blandt andet entreprenører, boligforeninger og industrivirksomheder samt offentlige institutioner på Sjælland. Vi isolerer også for private. Vi sørger for, at vand, varme og sanitet er i orden. At termostater, armaturer, rør og afløb ikke er noget, du skal bekymre dig om i hverdagen.

Varmeisolering og kondensisolering

Vi udfører alle former for teknisk isolering af bl.a. rør og VVS. Det gælder brandtætning og brandisolering, men også varmeisolering og kondensisolering. Her er formålet, at det varme vand skal holde på varmen, og at der ikke skal dannes kondens på ydersiden af rør med det kolde vand.​

Vi benytter Rockwool og Armaflex som isolering, og afslutter med:

  • ​Maling
  • Lærred
  • Alufolie
  • Isogeno
  • Isocover
  • Asfaltpap
  • Alukapper.

Isoleringsarbejdet udføres efter de nyeste standarder, ligesom vores produkterne også overholder alle gældende regler og normer. Vi har altid haft fokus på kvalitet i isoleringsarbejdet.

Samtidig er vores fokus på en grundig projektstyring, hvilket naturligvis er fordelagtigt for jeres budget. Dertil kommer, at vi lægger vægt på både samarbejde og dialog med kunderne.

Få en gennemgang af jeres VVS-installationer

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på alt fra varmeisolering til kondensisolering. Vi kommer også gerne ud for at gennemgå jeres installationer igennem for at sikre, at de overholder alle krav.

Du kan ringe på telefon 51 25 22 72  for at aftale et besøg. Eller du kan skrive til til e-mail kontakt@ab-iso.dk. Vi ser frem til at høre fra jer.​

Har du spørgsmål?

Lad os ringe dig op snarest muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AB Teknisk Isolering ApS

Skelvej 20
2640 Hedehusene


Tlf.: 51 25 22 72
E-mails:

kontakt@ab-iso.dk

info@ab-iso.dk

faktura@ab-iso.dk​


CVR: 38241680

Bliv ringet op

og få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartner​:

CBS Teknisk Isolering ApS

csb-iso.dk