Loftisolering for entreprenører,  virksomheder og private​

Hos AB Teknisk Isolering har vi specialiseret os i alle former for teknisk isolering og isolering, herunder loftisolering. Vi isolerer lofter for blandt andet entreprenører, industrivirksomheder og offentlige institutioner samt for private husejere på Sjælland.

Undgå dyre varmetab med effektiv loftisolering

Lofter er ikke en yderflade, men ikke desto mindre kan der trænge kulde ned, ligesom varme kan trænge ud. Derfor vil det være fordelagtigt med efterisolering af loftet, hvis der er varmetab. Det gælder især for huse med flade tage. Loftisolering kan også fungere som lydisolering.

Vi isolerer blandt andet med:

    • Rockwool A-batts
    • Rockwool Flexibatts 32
    • Rockwool Pladebatts 10.​
​​

​Vores erfaring og ekspertise samt professionelle projektering sikrer dig som kunde, at du får nogle optimale isoleringsløsninger. 

Isoleringsarbejdet udfører vi altid efter de nyeste standarder, ligesom produkterne naturligvis overholder alle gældende regler og normer.

Vi har i det hele taget stort fokus på kvalitet. Samtidig har vi løbende fokus på en grundig projektstyring, hvilket samtidig er fordelagtigt for dit budget. Vi lægger derfor vægt på både samarbejde og dialog med dig som kunde.

Kontakt os for at få et tilbud på loftisolering

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om opgaver med loftisolering. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven, eller du kan sende os billeder og tegninger, hvorefter vi gerne udarbejder et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 51 25 22 72, hvis du vil høre mere og aftale nærmere. Du kan også kontakte os på kontakt@ab-iso.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.​​

Har du spørgsmål?

Lad os ringe dig op snarest muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AB Teknisk Isolering ApS

Skelvej 20
2640 Hedehusene


Tlf.: 51 25 22 72
E-mails:

kontakt@ab-iso.dk

info@ab-iso.dk

faktura@ab-iso.dk​


CVR: 38241680

Bliv ringet op

og få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartner​:

CBS Teknisk Isolering ApS

csb-iso.dk