Vi tilbyder grundig og effektiv køleisolering

Skal du have hjælp til isolering af køleanlæg? Hos AB Teknisk Isolering udfører vi alle former for køleisolering for bl.a. entreprenører, industrivirksomheder og offentlige institutioner på hele Sjælland. Vi holder til i Hedehusene, men vores kunder kommer især fra områderne i og omkring Roskilde og København.

Stor ekspertise med isolering af rør, ventiler og køleelementer

Vi er den professionelle og kompetente samarbejdspartner, som du har brug for, når det gælder køleisolering.

Vi har stor ekspertise og mange års erfaring med isolering af kølerør, ventiler, vandbeholdere og køleelementer til bl.a. fryserum og frysehuse. Vores erfaring, ekspertise og professionelle projektering sikrer dig optimale løsninger til enhver tid.

Vi benytter Armaflex og Hygro Wick til isolering af køleanlæg og fryseanlæg og afslutter med Alufolie, Isogeno, Alukapper og/eller Armaflex.

Alt isoleringsarbejde udføres altid efter de nyeste nye normer, og vores produkter overholder alle gældende regler.​

I vores isoleringsprojekter vægter vi altid kvalitet højt. Samtidig har vi fokus på grundig projektstyring, hvilket er fordelagtigt for dit budget. Godt samarbejde og en tæt dialog med kunderne er vores vej til et grundigt og holdbart resultat.

Skal du have lavet køleisolering? Kontakt os

Vil du høre mere om vores services eller priser i forbindelse med køleisolering? Så kontakt os med det samme. Vi kommer gerne ud og gennemgår dine køle- og fryseinstallationer samt vejleder dig til den rette løsning. Efterfølgende sender vi gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på teknisk isolering.

Du kan ringe på telefon 51 25 22 72 for at aftale en gennemgang, eller du kan skrive til vores e-mail kontakt@ab-iso.dk.

Vi ser frem til at høre fra dig.​

Har du spørgsmål?

Lad os ringe dig op snarest muligt

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​AB Teknisk Isolering ApS

Skelvej 20
2640 Hedehusene


Tlf.: 51 25 22 72
E-mails:

kontakt@ab-iso.dk

info@ab-iso.dk

faktura@ab-iso.dk​


CVR: 38241680

Bliv ringet op

og få et uforpligtende tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Samarbejdspartner​:

CBS Teknisk Isolering ApS

csb-iso.dk